Masopust v Mnichovicích obnoven

První ročník mnichovického masopust byl ve znamení přenádherných rozpustilých masek, tance, hudby a dobrého jídla.

ODKAZY NA FOTOALBA: fotografka Eva Kořínková, www.evakorinkova.cz, https://photos.app.goo.gl/3xKHdfaqymreNi8x9 fotograf František Drábek, https://photos.app.goo.gl/XvD5Z7WaPcHMjtaa8 Klára Kabátová, https://photos.app.goo.gl/cY8ht4qtk7CL13PY7 Velké díky všem otevřeným domácnostem a Mnichovické krčmě za občerstvení na trase průvodu. A také dětem a paní učitelkám ze školy, které připravily krásné vystoupení. A výborné byly i chleby se škvarky ze školní jídelny. Po průvodu na maškary čekaly na náměstí zabíjačkové speciality Zahrad Myšlín a Cider z lesa.
Kromě spolku Mnichovickou krajinou se organizace ujal Lesní klub Malala (www.malala.cz), Táborový spolek Kormidlo (www.kormidlo.org) a Zahrady Myšlín (www.zahradymyslin.cz)
Poděkování patří Městu Mnichovice za finanční podporu, dále všem otevřeným domácnostem a Mnichovické krčmě, které přichystaly občerstvení na trase průvodu. Dále paní Kučerové za poskytnutí šatny ve svém fitku na náměstí a také Střední škole řemesel v Kunicích a mnichovické ZŠ za zpřístupnění kavárny v době masopustu pro veřejnost.

Další zajímavé

0 komentářů